fbpx

Version 1.5.2

Mads Bertelsen

januar 23, 2023

OPDATERING 1.5.2.2

Optimering af hentning af data på forbrugsoverblikket. Dette fikser også problemet for nogle brugere, hvor den går i stå når den henter måledata.

Det er dog ikke os som styrer Eloverblik.dk og hentning af data vil stadig ikke være muligt hvis eloverblik er nede. Det kan dog ses på vores status-side hvis eloverblik er nede https://billigt-stroem.dk/status, hvis forbrugsdata er nede, så kan vi ikke hente data.

Vi har optimeret vores brugsoptimerings systemer, så vi nu har mulighed for at give bedre oplevelser på de sider som bliver brugt mest, samt sørge for at appen kører som den skal.

OPDATERING 1.5.2.1

Vi har nu tilføjet en sektion til solceller! Find den nede i menuen, den kommer kun frem hvis du har solceller tilkoblet din token.

Stort tak til alle som har delt deres token med os, uden jer kunne vi ikke ha lavet solcelledelen ❤️

Dette er vores første opdatering i forhold til solcelleejere og der er meget mere på tegnebrættet. Hvis du har gode input så skriv endelig til os!

OPDATERING 1.5.2

I denne opdatering har vi rettet problemet på forbrug siden hvor enkelte dage ikke kom med i beregningen.

Rigtig mange har spurgt om de kunne donere en skilling til os, og vi har nu lavet en funktion der gør dette muligt ! – Tusind tak til alle der vil være med til at støtte viderudviklingen ! ❤️

Optimeringer af indhentning af elmåler, forbrug, afgifter og tariffer.

Rettet enkelte stavefejl.