fbpx

Version 1.5.1

Mads Bertelsen

januar 16, 2023

Du kan læse om stabilitets opdateringer i 1.5.1.3 her:

Beregnings tiden på afgifter er reduceret markant.

Fiks af et sjældent problem hvor alle afgifter og tariffer ikke blev taget med i graferne samt forbrug udregningen.

Du kan læse om stabilitets opdateringer i 1.5.1.2 her:

Moms funktionen påvirker nu også spotprisen inde i “hvordan beregner vi prisen”.

Du kan læse om stabilitets opdateringer i 1.5.1.1 her:

Vi stødte på komplikationer med udregning af prisen for nogle brugere, dette skyldes at deres telefoner har gemt vores gamle udregning i cache på telefonen, så næste gang du genstarter appen vil den nu fremadrettet opdatere cache så din udregning er korrekt.

Dertil har vi fikset problemet der gjorde at prisen mellem 00:00 – 01:00 var upræcis.

Vi har også fået bemærkninger omkring at “hvordan beregner vi prisen” funktionen, burde være inkl. moms, det har vi lyttet til og sørget for at den tilføjer eller fratrækker moms baseret på hvad man har valgt i indstillinger.

Du kan læse om de nye funktioner i 1.5.1 her:

Efter feedback på de nye funktioner har vi opdateret så du nu kan vælge hvilken af dine elmålere, hvis du har mere end en, som priserne skal beregnes ud fra, dette kan du finde under indstillinger.

Vi har også modtaget feedback fra mange som har små tillæg eller rabatter i aftale med deres elselskab, som ikke kan ses inde på eloverblik. Så vi har tilføjet en indstilling så du kan tilføje dine tillæg/rabatter. Disse vil blive taget med i vores udregning af dit forbrug, forventet budget og viste priser på prissiden.

Derudover har vi opdateret stabiliteten på appen, samt rettet små fejl hist og her. Disse ting vil du sandsynligvis ikke lægge mærke til, men det hjælper alt sammen med at give en bedre oplevelse!

Du kan læse om de nye funktioner i 1.5.0 her:

Vi har kigget meget på priserne i denne opdatering, vi henter nu ALT data om el prisen direkte fra eloverblik via din token, det vil sige vi får alle tariffer, gebyrer, rabatter, afgifter der er specifikt for den indtastede tokens ejer, dermed kan vi garantere at vi har branchen absolut mest præcise pris.

OBS: Hvis du ikke har tilkoblet din token kan vi ikke fratrække eller tilføje overstående, så skulle det ske du kigger på en andens app som har tilkoblet sin token og du har valgt samme netselskab som dem, er det ikke sikkert priserne er det samme, vi anbefaler at tilkoble token for at få den mest præcise pris.

Herunder kan du se der er kommet en ny knap markeret med rød, ved at klikke på den starter du en beregning der deler din pris op og forklarer hvad den indeholder

Resultatet vises som illustreret nedenfor