fbpx

Hvorfor reklamer desværre er nødvendigt

Vi har brug for din feedback til at tage en svær beslutning... vi forklarer nedenfor hvorfor vi har været nødt til at tilføje reklamer.

Vores Ambition - Den bedste app

Som vi også sagde da vi startede appen har ambitionen hele tiden været at lave den absolut bedste strøm app på markedet, det syntes vi faktisk også vi har formået, udover at designe, viderudvikle, vedligeholde og generalt forbedre appen har vi også haft haft en svarrate på 99% på alle henvendelser lige fra facebook kommentarer til emails og livechat.

Vi har funktioner ingen andre har, og brugt mere tid på dem end mange andre vil og eller kan. Alt vi har gjort indtil videre har vi gjort med gode intentioner og fordi vi mener at el markedet er mere uforståeligt og indviklet end det burde være.

Det kræver tid - og vi har ikke nok

Vi indsatte tidlig januar en støtte knap, ikke fordi det var planen hele tiden, men fordi vi fik et hav af henvendelser fra vores brugere om at de gerne vil donere end skilling for vores arbejde og det sætter vi ekstremt stor pris på ❤️.

Sandheden er desværre bare den at projektet er blevet så stort, at vedligeholdelsen, support, viderudvikling, osv. tager så meget tid at vi næsten ikke har tid til andet.

Vi vil gerne forblive ærlige som vi har været igennem hele projektet og sige at der er nødt til at være en eller anden form for gulerod til os, så vi rent faktisk kan forsætte projektet, for det kræver flere timer end mange tror og projektet er så stort nu at det næsten er en fultidstilling oven i at vi allerede har et fultidsarbejde.

Tak for din feedback ❤️

Vi ville ønske vi kunne forsætte uden reklamer, vi har gjort vores bedste for at de bliver placeret steder hvor de ikke har effekt på funktionaliteten

Opdatering : Vi sælger heller ikke jeres informationer (for vi har ikke noget om jer, det der kommer fra jeres token kan vi slet ikke vidergive og vil heller ikke ). Vi læser feedback nu og vi tager meget af det i kommer med til overvejelse såsom Abonnement, Engangsbeløb, osv. Vi beder om at holde en god tone, alle henvendelser der er decideret nedladende bliver ignoreret - Rigtig god weekend allesammen, vi håber i forstår hvor meget arbejder vi ligger i appen og hvorfor vi er nødt til at have en form for indtjening - Dette er ikke nødvendigvis permanent, men nu ser vi hvordan det går og hvad respons er.

Billigt Strøm

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.