fbpx

FÅ DEN BEDSTE EL AFTALE

Det skal være nemt for ALLE punktum....

minstrøm-alternativ-billigtstrøm-app-download-ios

100% Gratis & Ingen Oprettelse

illustration-af-appen-der-viser-de-billigste-el-aftaler

Billigt Strøm

Hvordan virker det ?

Åbn Billigt strøm appen

Download appen til din telefon, åbn den og tryk på den røde knap

illustration-af-appen-der-viser-de-billigste-elselskaber-aftaler

Find det perfekte tilbud

Find en udbyder der matcher dine behov, du kan vælge udbydere fra ved at bruge filtret i toppen.

illustration-af-appen-der-viser-de-billigste-elselskaber-aftaler

Skift & spar penge

Derefter klikker du blot på se detaljer, og når du har besluttet dig, trykker du på gå til udbyder

100% Gratis & Ingen Oprettelse

Oftest stillede spørgsmål 🤔

Vi henter automatisk priser fra elpris.dk, som er hjemmesiden hvor elselskaber opretter deres produkter, derinde har staten påkrævet at informationerne er korrekte og på den måde kan vi sikre os at de produkter vi viser i appen lever op til lovgivningen.

Det er elselskabernes ansvar pr. lovgivning at de priser de viser inde på elpris.dk er korrekte, dertil skal de nævnes at de har muligheden for at opdatere prisen hver måned hvis de afregner pr månede, hvis det er kvartal kan de skifte den pr kvartal. 

Det er vigtigt man sætter sig ind i hvordan elselskaberne fakturere dig, vi har gjort det så nemt som muligt at danne sig et overblik over aftalen i forhold til det de opgiver ved elpris.dk, vi er dog ikke ansvarlige for at elselskaberne overholder lovgivningen, men det skal nævnes at elselskaber er underlagt forbrugerombudsmanden og derfor bliver hold nøje øje med, dertil kan de miste deres licens fra dag til dag.


Hvis du har tilkoblet din elmåler tager vi dit forbrug direkte fra eloverblik’s data og udregner prisen baseret på din aftale med din elleverandør ( denne information får vi direkte fra eloverblik ).

 

Kort forklaret tager vi det Kwh forbrug pr. år din elmåler har opgivet, udregner gns pris baseret på elprisens udvikling, og tillægger så din elleverandør og el aftales tariffer, gebyrer og abonnement og sammenligner det med andre elleverandører.

 

Hvis du IKKE har tilkoblet din elmåler i appen, så vælger du manuelt din elleverandør, el aftale, hvad du ca. bruger om året og regner så prisen ud på den måde.

Vi kan aldrig ramme 100% præcis, vi arbejder konstant på at gøre udregningerne mere og mere præcise, vi kan dog med sikkerhed sige at vi giver den absolut mest præcise estimering der kan gives, så vores tal skulle meget gerne ligge tæt op ad din reelle elregning.

Det er 100% korrekt jeg vil sågar citere mig selv (Mads Friis)

 

selv om de gerne vil tjene penge på appen, så skal det ikke ske for enhver pris:

 “Det skal ske med en forretningsmodel, som ikke er invasiv over for brugerne, og hvor appen ikke kræver betaling. Vi vil heller ikke plastre den til med reklamer eller på andre måder hive penge ud af brugerne”.

 

 

Det er også derfor vi har gemt funktionen under et vindue hvor man aktivt skal trykke på en knap for at se den.

 

hvis ens formål med appen blot er at se timeprisen på el eller følge sit forbrug, vil det fortsat være muligt HELT GRATIS, og denne opdatering vil ikke ændre eller begrænse noget som helst.

 

 

Med den her løsning føler vi at vi hjælper alle, vi giver brugerne muligheden for NEMT at finde de bedste tilbud, det er lige nu en jungle og mange sider der viser tilbud lader virksomheder betale for at ligge øverst, det gør vi ikke, den eneste måde man komme op og ligge nummer 1, er ved at have det bedste tilbud.

Hvem er Billigt Strøm ?

Mads-Friis-Founder-Billigt-Strøm-app

Mads Friis

Web & Marketing med erfaring indenfor digitalisering og markedsføring af virksomheder inden for mange forskellige brancher.

Joachim-bertelsen-Founder-Billigt-Strøm-app

Joachim Bertelsen

Softwareudvikler med erfaring indenfor de mest brugte kode sprog, cloud og server opsætning samt database struktur.

Stephan Korsgaard

CEO flere succesfule virksomheder under bæltet, en bred forståelse for forretning samt ansvar for flere kontorer